A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський психоневрологічний інтернат

Новини

День медичного працівника

Минулого року Президент В. Зеленський видав указ, згідно якого в Україні професійне свято працівників медичної сфери відзначається 27 липня. Цього дня ми дякуємо медикам за їхню роботу, адже робота з них дуже важка і надзвичайно важлива. Багато українських медиків (не стали винятком і медичні працівники Знам'янского психоневрологічного інтернату) відзначають професійне свято на роботі. Хтось - на передовій, хтось - у тилу, всі вони роблять благородну і визначну справу - рятують життя українців. Напередодні свята адміністраціїя та підопічні Знам'янского психоневрологічного інтернату привітали наших медичних працівників. Директор закладу С. БАБКО та заступник директора О. КАРПЕНКО теплими словами привітали всіх медичних працівників та побажали міцного здоров'я, благополуччя, добра, миру всім працівникам та їх родинам! Подякували за гуманність, благородність та професіоналізм. Старша медична сестра С. БЕЗАЙ побажала щастя, миру, здоров'я та професійних успіхів. А свої найкращі вітання та пісні на концерті на честь професійного свята подарували наші підопічні. Свято - це завжди приємна подія, а професійне свято - тим більше. Не зважаючи на ситуацію в країні, повітряні тривоги, страх та розпач ми хотіли хоча б трохи зануритися в святкову атмосферу. Побажати, щоб ваші надії та мрії збувалися. Щоб радість від заняття улюбленою справою привносила натхнення і стимул. Щоб кожен робочий день був кроком у бік професійного зростання і розвитку. Дякуємо вам за все ангели - охоронці в білих халатах! 

13:39 26.07.2024

Подяка

Знам'янський психоневрологічний інтернат висловлює подяку засновниці - волонтеру у БО " Благодійний фонд "Медицина Херсонщини" ГОЛУБЄВІЙ НАТАЛІЇ ВІКТОРІВНІ за активну та плідну волонтерську діяльність, самовіддану працю, неоціненний внесок у наближення нашої перемоги та з нагоди відзначення Дня медичного працівника.

10:05 22.07.2024

День бухгалтера

Сьогодні, 16 липня в Україні відзначають професійне свято - День бухгалтера. Бухгалтери - це люди, які працюють з фінансовими документами та роблять таку потрібну та важливу справу. Всі працівники Знам'янского психоневрологічного інтернату вітають наших бухгалтерів з професійним святом. Подяка за ваш професіоналізм, за точні розрахунки та просто гідну роботу. Бажаємо стабільності, впевненості у собі та своїх діях. Нехай робота приносить задоволення та багато грошей! Зберігайте баланс і гармонію як на роботі, так і в сім'ї.

14:32 16.07.2024

Благодійність

За сприйняття Благодійного фонду "Медицина Херсонщини" ( засновник- волонтер Наталія Голубєва) заклад отримав такі необхідні для нас пелюшки та рідке мило. Дуже вдячні за щиру підтримку в такий не легкий час. Дякуємо за плідну співпрацю! 

14:12 16.07.2024

День Української Державності

Сьогодні в Україні Державне свято - День Української Державності, що відзначається щороку в День хрещення Київської Русі - України. День Української Державності має символ - чотири тризуба, які означають боротьбу, незалежність, історію та ідентичність. В цей день в нашому закладі вшанували пам'ять та засвідчили повагу до тих, хто віддав життя за незалежність та державність України.  Підопічні закладу з цікавістю пізнавали сторінки тисячолітньої історії хрещення Київської Русі - України. Вивчали шлях, який пройшла Україна. Дякуємо тим, хто творить історію та майбутнє. Вічна пам'ять воїнам, які віддали за це життя.

12:49 15.07.2024

"Медицина Херсонщини"

В День Української державності заклад висловлює щиру подяку Благодійному фонду "Медицина Херсонщини" на чолі із засновником-волонтером Наталією Голубєвою, за надану підтримку та гуманітарну допомогу. В цей складний час дуже приємно і важливо відчувати, що нас не забувають, піклуються та підтримують.

08:56 15.07.2024

День Конституції України

День Конституції України - єдине державне свято закріплене в самій Конституції. У червні 1996 року депутати Верховної Ради ухвалили Конституцію України. Ухвалення Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. Третій рік поспіль Україна святкує це свято в умовах воєнного стану. Щохвилини Збройні сили України доводять, що гідні мати власну, суверенну, незалежну і демократичну державу. Дякуємо за захист нашої країни!

09:13 28.06.2024

Одягну я зранку білу вишиванку!

Щорічно у травні українці відзначають яскраве та самобутнє свято День вишиванки. Ця дата поєднує українців, прославляє нашу культуру, виховує любов до національних символів. У цей день і наш заклад приєднався до свята. День вишиванки люблять і підопічні, і працівники ЗПНІ, тому із задоволенням вбираються у яскраві сорочки. Вишиванка - це код нашої нації, яку зараз захищають наші незламні воїни. З вірою, надією та любов'ю вишиваємо Перемогу!

12:53 16.05.2024

День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня, як День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 1939 - 1945 років. Ми приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Колектив ЗПНІ прийняв участь у мітингу та урочистому покладанні квітів на меморіальному кладовищі м. Знам'янки. Символом пам'яті про Другу Світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі, є мак пам'яті.

14:13 08.05.2024

UNIСEF

За сприяння  благодійної міжнародної програми UNIСEF заклад отримав значну гуманітарну допомогу від Фонду "Безпечне життя". Дуже вдячні за підтримку та допомогу.

13:00 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень