A A A K K K
людям із порушенням зору
Знам'янський психоневрологічний інтернат

Новини

UNIСEF

За сприяння  благодійної міжнародної програми UNIСEF заклад отримав значну гуманітарну допомогу від Фонду "Безпечне життя". Дуже вдячні за підтримку та допомогу.

13:00 28.03.2024

Свято 8 березня.

       І знову до нашого закладу завітало гарне , ніжне, весняне сповнене коханням теплом надією та вірою свято – 8 Березня. До нас завітали наші давні близькі друзі меценати – творчі колективи міського Палацу культури ( дир. Н. Альошина). Солісти вокальної студії «Мелос» - подарували свої чарівні, запальні,українські пісні. Хореографічна група народного аматорського колективу української пісні і танцю «Барвінок» представили свої таночки.    Директор С. Г.Бабко також привітав та побажав усім присутнім підопічним та працівницям життєвих гараздів, міцного здоров’я, миру та найголовнішого – перемоги України. Вручив грамоти та подяки за багаторічну сумлінну працю відповідальне ставлення до виконання дорученої справи та з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня. Старша медична сестра С.І. Безай побажала щастя і достатку, мирного  ясного неба і тепла, та висловила подяку всім присутнім жінкам. Цього дня в закладі відбулась виставка робіт підопічної Костенко В.,яка продемонструвала свої навики,знання та вміння займатися різноманітною творчістю. Всі бажаючі прийняли участь на мастер-класі. Весь день в нашому закладі пройшов у весняному настрої з душевним теплом. Для кожної знайшлися саме такі слова, від яких будь-яка жінка розквітне, немов гілочка мімози.

10:56 08.03.2024

День святого Валентина!

14 лютого в нашому закладі відбувся святковий захід: "Валентин+Валентина" , за участю підопічних.Говорили про свято всіх закоханих, про любов до своїх рідних а також про міцну дружбу. В цей день всі обмінювалися подарунками, квіточками та "валентинками". Дівчата підготували багато різноманітних віршів, пісень , прислів'їв про кохання та дружбу. Директор закладу С.Бабко завітав на свято та побажав:"Нехай ваша душа завжди буде зігріта чиєюсь любов'ю, теплом і ласкою.Зігрівайте і ви когось любов'ю, турботою адже кохання не просто почуття - це сенс нашого життя."

14:27 15.02.2024

День Соборності України!

Вітаємо з днем Соборності та Свободи України! Цей день символізує нашу єдність, силу духу, любов до рідного краю! Допомагає йти до перемоги та процвітання нашої незалежної , соборної України." Нехай у кожній родині буде мир, любов, спокій і взаєморозуміння."- побажав директор закладу С. Бабко.

10:55 22.01.2024

З Новим 2024 Роком!

29 грудня в Знам'янскому ПНІ відбувся новорічний ранок - Гості на порозі - Новий Рік у дорозі!" Вистава за участю казкових героїв силами працівників та вихованців закладу. "Прийміть найщиріші вітання у новому році. Здоров'я та миру, затишку в домі "- звернувся до присутніх директор закладу С.Бабко. Старша медична сестра С Безай побажала всім в новому році здійснення найбажаніших мрій, щастя, удачі, здоров'я міцного, віри, надії, мирного неба! Велика подяка нашім незламним військовим , волонтерам всім хто наближає нашу Перемогу! Від усіх працівників та мешканців закладу низький уклін кожному за спокій у нашій домівках. Нехай прийдешній Новий Рік, виконає головне бажання мільйонів українців - принесе нашій країні перемогу і довгоочікуваний мир!  Як зазначив президент України В Зеленський, що наш новий рік буде таким , який ми його хочемо і зробимо ".

11:09 01.01.2024

Різдво Господа Бога й спасителя нашого Ісуса Христа

З Різдвом Христовим! Христос народився!  Директор закладу С. Бабко привітав підопічних та працівників  ЗПНІ з прийдешнім святом. Різдво Христове -належить до великих християнських, так званих дванадесятих свят.Це особливе свято .Все у ньому чарівне, казкове і таємниче.  В Віфлиємі народився, Мов зоря, з небес спустився, В кожне серце знов і знов. Мир несеш Ти і любов! Підопічні заспівали різдвяних пісень та дізналися більше про героїв біблійних легенд. Попри війну це свято наповнене добром, затишком та вірою в краще. Дякуємо за Різдво!!!

14:22 25.12.2023

День Збройних Сил України. День Святого Миколая.

Воїни України! З нагоди Дня Збройних Сил України та свята Святого Миколая, від усіх працівників та мешканців закладу висловлюємо найщиріші слова вдячності за Вашу безкомпромісну службу. Пишаємося Вами! Молимося за Вас. Низький Вам уклін і велика вдячність за те що захищаєте нас і нашу неньку Україну!!!

09:24 06.12.2023

Міжнародний день людей з особливими потребами

У Знам'янському психоневрологічному інтернаті відбувся захід присвячений Міжнародному дню людей з особливими потребами.  Цей день є нагадуванням людству про проблеми інвалідів, захисту їх гідності, прав та благополуччя. Творчий колектив вокальної студії "Melos" міського Палацу культури подарував концертну програму для мешканців закладу. До закладу з солодкими гостинцями завітали:  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - Дмитро Молодченко та керуюча справами  виконавчого комітету Лілія Меренкова, які теплими словами підтримали людей що перебувають в закладі. Гості вручили солодкі подарунки які були надані ТОВ "Терраконд" та ТОВ "Агропродукт".

14:36 04.12.2023

День працівника соціальної сфери

Це свято тих хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби, проявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням серця та покликом душі. Напередодні професійного свята у закладі відбувся святковий захід за участю артистів та працівників міського Палацу культури.

09:48 06.11.2023

Подяка

Знам'янський психоневрологічний інтернат висловлює щиру подяку Кіровоградській обласній організації Товариства Червоного Хреста України  в особі Голови Юрченка Валерія Андрійовича за сприяння Швейцарського Червоного Хреста. В цей нелегкий для України час Ваша неоціненна турбота та допомога є вагомим внеском у справу наближення перемоги. Дуже вдячні за допомогу!

09:47 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень